Нашето широко портфолио на тестови за способности и прашалници за проценка на личноста ги опфаќа позициите на сите нивоа. Тестовите се дизајнирани врз основа на научни истражувања за успешно извршување на деловните активности на работното место.

Препознатливи сме по:

Производи од светска класа

Нашето портфолио за проценка ги поставува пазарните стандарди за истражување, развој и валидност на проценката.

Видливи резултати

Ја подобруваме ефективноста на самиот процес на проценка за потребите на клиентите, користејќи докажани, клучни мерни вредности и силен фокус на моделот на рентабилност.

Интелигентни решенија

Нашиот пристап опфаќа иновациите, технологијата и искуството на кандидатот без да се намали квалитетот.

Глобални способности

Имаме можност да испорачаме големи, мултинационални проекти за проценка преку нашата меѓународна мрежа.

Сигурна технологија

Вашите податоци се безбедни кај нас. Сите наши бази на податоци се сертифицирани со ISO 27001 и нудат побрзи перформанси и зголемена еластичност. Нашата платформа обезбедува ефикасно корисничко искуство преку брза обработка на податоци и генерирање извештаи.

Исклучителна услуга

Нашиот тим гарантира дека и услугата и производот се секогаш на високо ниво.

Ние нудиме комплетен пристап за проценка на талентот кој ги интегрира сите деловни процеси и го покрива целиот циклус на регрутирање и развој на таленти

„Wave“ Прашалници за проценка на личноста

Најдобар прашалник во класата за проценка на потенцијалот и перформансите на работното место.

• Главно средство за идентификување на усогласеноста помеѓу мотивите и талентот на работното место;
• Го има најдобриот формат на бодување за да ги предвиди перформансите на работното место;
• Интерактивно одговарање и генерирање извештаи до корисникот користејќи интерактивна вештачка интелигенција (AI);
• Прави разлика помеѓу кандидатите и ги рангира на своите три единствени нивоа;
• Има најсовремени норми и највисока валидност во оценувањето и проценката на кандидатите;
• 27 од можни 30 ѕвезди доделени од независната рецензија на BPS (British Psychological Society);
• Генерира интерактивни и динамични групни извештаи

Започнете да ги откривате Wave решенијата. Можеме да работиме заедно и да го трансформираме начинот на кој ги вработувате, надградувате и водите вашите таленти!